"Tupak nije ubijen": Privatni detektiv iznio dokaze da je poznati reper živ i zdrav - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Tupak nije ubijen”: Privatni detektiv iznio dokaze da je poznati reper živ i zdrav

Privatni istražitelj Džimi Pul tvrdi da je reper Tupak “živ i zdrav” i kao dokaz je podijelio audio snimak i fotografiju

Privatni detektiv Džimi Pul tvrdi da postoje dokazi da je reper Tupak Šakur “živ i zdrav i živi u Belizeu”.

Džimi Pul je istraživao Tupakovu smrt da vidi ima li istine u tome da je još uvek živ, pogotovo jer policija u Las Vegasu još uvek ima otvoren dosije, uprkos tome što je ubijen 13. septembra 1996.

Detektiv je za strane medije rekao da su se u Centralnoj Americi skrivale nove informacije koje ukazuju na to da je reper i dalje živ i zdrav. On je na svom Jutjub kanalu objavio novu fotografiju repera i uveren je da je realna. Na fotografiji se vidi Tupak u 40-im godinama i pozira sa obožavateljem u restoranu.

– Procurila je nova fotografija. Tupak je živ i dobro i živi u Belizeu – napisao je detetktiv.

Pogledajte snimak u kojem je navodno fotografija Tupaka, kao i njegov glas:

Pristalice pokojne zvezde nisu baš uvereni da je fotografija prava, komentarišući kako “Tupak izgleda kao da je fotošopiran“, jer “glava ne odgovara vratu“.

Istražitelj je objavio i audio snimak za koji tvrdi da u njemu upravo Tupak razgovara s nekim.

– Bog je sjajan i pusti me da se vratim kao četrdesetogodišnjak…Prokletstvo čoveče… Dobro sam, nemam problema ni sa kim, samo želim mir i sreću…Nisam imao gde da odem, niko drugi nije hteo da me primi. Ali sve što mi je bilo u glavi je da ću se jednog dana vratiti! – navodno je rekao Tupak.

Pul veruje da je audio snimak pravi i radi na autentifikaciji fotografije, ali je izjavio da veruje da je to deo namere repera da pošalje fanovima poruku i da ih obavesti da planira povratak.

U međuvremenu, filmski producent Majk Dorsei, radio je na emisijama “Nerešeno: Ubistva Tupka i zloglasnog BIG-a”, i zamolio policiju iz Las Vegasa da “pusti duh Tupaka” da počiva u miru i završi 23-godišnje spekulacije da je možda još uvek živ.

– Tupak je mrtav. Razjasnimo to. Sve teorije zavere su pogrešne kao i ova tekuća pretpostavka, fotografije i snimci. Policija konačno može da okonča ovaj slučaj i da prizna sve dokaze koji postoje da je mrtav – rekao je Majk Dorsei.

– Suprotno mišljenju mnogih, tačno znamo ko je ubio Tupaka, a isto to zna i policija – zaključio je Majk.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Jednima seljaci, drugima carevi: Pojavio se snimak iz GSP-a koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Naučnici stvorili miševe od dva biološka oca

Vanja A

Kraj saradnje Bijonse i Adidasa: Jedan potez muzičke dive izazvao nezadovoljstvo sportskog brenda

Vanja A

Ostavite komentar