Tumbaković na klupi Srbije uz platu od 300.000 evra - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Tumbaković na klupi Srbije uz platu od 300.000 evra

Ljubiša Tumbaković nalazi se veoma blizu mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenose beogradski mediji. Tumbaković, koji ima 66 godina, na klupi Srbije naslediće Mladena Krstajića, koji je na toj poziciji bio nešto više od godinu dana. Prema pisanju “Blica“, Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije, u sastavu Nenad Bjeković, Ilija Petković,…

Ljubiša Tumbaković nalazi se veoma blizu mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenose beogradski mediji.

Tumbaković, koji ima 66 godina, na klupi Srbije naslediće Mladena Krstajića, koji je na toj poziciji bio nešto više od godinu dana.

Prema pisanju “Blica“, Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije, u sastavu Nenad Bjeković, Ilija Petković, Zoran Filipović, Momčilo Vukotić i Marko Pantelić, predložiće Izvršnom odboru Tumbakovića za novog selektora.

Iskusni srpski stručnjak nedavno je dobio otkaz u Crnoj Gori, pošto je odbio da vodi reprezentaciju protiv samoproglašene države Kosovo.

Srbija nema selektora od 13. juna ove godine kada je Mladen Krstajić razrešen dužnosti. Od tada se spekuliše sa brojnim imenima, mediji su pisali da je i Radomir Antić blizu klupe, međutim od toga nema ništa.

Ukoliko Izvršni odbor prihvati predlog Stručnog tima, Tumbaković će postatiti novi selektor, uz godišnju platu od 300.000 evra, piše “Mozzartsport“, koji prenosi “Informer”.

Danas objavljeno

Zlatan parafira novi ugovor najkasnije u petak

Vanja A

Anćeloti: Superliga? Pogriješili su…

Vanja A

“Ako Jokić ne bude MVP, ne gledam više NBA”

Vanja A

Ostavite komentar