24. Novembra 2020.

Tumbaković dobija otkaz? 15 ljudi odlučuje o sudbini selektora

Big Portal

Kako pišu “Novosti” nije poznato da li će sednica biti održana “onlajn” ili uživo, ali već sutra se može doneti odluka o Tumbakovićevoj sudbini.

Izvršni odbor broji 15 članova i da bi se donela odluka potrebno je da bude osam glasova i očekuje se da i Tumbaković podnese izveštaj o svemu što se desilo.

Za sada je poznato samo da je javnost ogorčena zbog propuštene prilike da se ode na EP posle više od dve decenije, prvi put pod zastavom Srbije.

Mnogo više su navijači ljuti na kapitena Aleksandra Kolarova koji je danima, od okupljanja, pa do tri sata pred finalnu utakmicu sa Škotskom, ćutao o tome da nema dozvolu Intera i trenera Kontea da igra za svoju reprezentaciju, jer se klub u kojem zarađuje platu uplašio da se ne pogorša stanje tek zalečene povrede.

U izvršnom odboru FSS nalaze se: Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Novica Tončev, Dragan Simović, Dušan Mrakić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Dragomir Lazović, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare