16. Maja 2021.

Tufnasta košulja Kejt Midlton koju ćete rado nositi na posao

Big Portal

Povodom obeležavanja Evropske nedelje mentalnog zdravlja tokom koje se podiže svest o njegovoj važnosti u svakodnevnom životu, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža otputovali su u engleski okrug Vest Midlends, piše Zadovoljna.hr.

Posetili su nekoliko organizacija i udruženja na tom području koje se u sklopu svojih programa brinu i za mentalno zdravlje štićenika.

Prvo su došli u udrugu „The Way Youth Zone“, koja svakodnevno organizuje razne oblike aktivnosti i rekreacije za decu i mlade od osam do 19 godina. Tamo su bili i na radionici tokom koje su razgovarali o tome na koji način fizička aktivnost i povezivanje s prirodom pozitivno utoče na naše mentalno stanje. Zatim su se uputili na druženje sa štićenicima i pritom se dobro zabavili. Kejt i Vilijam opet su pokazali svoju kompetitivnu stranu prilikom igranja stolnog tenisa, streljaštva, ali i sadnje cveća.

Vojvotkinja je za tu priliku odenula sjajnu kombinaciju.

Uz svoje stare pantalone brenda Jigsaw odenula je dva nova komada u kojima je nismo viđali – košulju dizajnerke Tory Burch ukrašenu tufnama i dugački kaput brenda Catherine Walker.

Nosila je i svoje stare proverene tamnoplave salonke brenda Josie napravljene od brušene kože, a u to izdanje savršeno se uklopila i tamnoplava torbica.

Izvor. Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare