20. Septembra 2021.

Tucaković je za nju napisala stih vrijedan 100.000 evra; “Nije zauvijek otišla”

Big Portal

Tim povodom oglasila se i pevačica Neda Ukraden koja je za TV Prva rekla da više ne može da se javlja i govori, kako kaže, o sjajnim ljudima koji su nas u poslednjih par meseci napustili.

“Marina Tucaković nije zauvek otišla iz života poštovalaca i obožavalaca koji su voleli njenu muziku i koju su sarađivali sa njom”, rekla je Neda Ukraden.

Takođe, pevačica Neda Ukraden je dodala da je muzički tekstopisac Marina Tucaković sarađivala sa ljudima iz cele bivše Jugoslavije i da ne postoji niko ko je nije obožavao.

Marina je bila poput laste, kaže Neda, svakog je primala i volela je da se druži sa ljudimima sa kojima je sarađivala.

“Malo je reči kojima se može opisati njen rad”, kaže ona za TV Prva.

Ona je imala veliko poštovanje prema svojim saradnicima i uopšte nije bila sujetne, kaže Neda.

Marina Tucaković bila je i moderna i tradicionalna žena, a pored toga bila je i odlična kuvarica.

Za sam kraj, Neda Ukraden emotivno je izjavila da će Marina Tucaković sigurno svima nedostajati, posebno ljudima koji su poštovali i voleli njen radi, ali i nju kao osobu.

Marina Tucaković tokom duge i bogate karijere napisala je brojne hitove, a za samo jedan stih pesme “Zora je”, koju izvodi Neda Ukraden, navodno je zaradila ogromnu sumu novca.

Pevačica Neda Ukraden jednom prilikom je otkrila i koji je to najskuplji stih koji je Marini doneo više od 100.000 evra.

Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Poslednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih doneo preko 100 hiljada evra“, ispričala je Neda svojevremeno u jednoj emisiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare