22. Aprila 2021.

Tuča ruskih manekenki u Londonu: Jedna napala dva policajca, ujedala ih

Big Portal

Irina se na sudu branila tvrdnjama da je Viktorija želela da uništi njen brak, kako prenosi “Dejli mejl”, uz dodatak da je prvo porekla sve optužbe, a kasnije se izjasnila krivom za napad na policajce.

“Ovaj slučaj tiče se napada na dvoje radnike hitnih službi u kasnim večernjim satima. Policajac Šon Nikol potvrdio je da je 29. oktobra bio na dužnosti kada je uhapsio optuženu, ocenjujući njeno ponašanje kao nepredvidivo. Stezala je pesnice i vikala u momentu kada su je ubacivali u policijsko vozilo. U vozilu je više puta udarala nogama po vozilu”, naveo je tužilac.

Nije sarađivala ni u bolnici, tvrdila je da ne želi pomoć. Psovala je policajce i morali su da je vežu za krevet a dok su pokušavali da je zavežu, pokušala je da ugrize jednog za levu ruku.

“Irina se raspravljala sa dugogodišnjom prijateljicom, mnogo kose joj je počupano i bila je povređena”, rekao je advokat odbrane.

“Vi ste žena koja sebe ne može da kontroliše. Vi ste nasilna osoba”, rekao je sudija.

Irina je osuđena na dve godine uslovne kazne i 150 sati društveno-korisnog rada. Osim zabrane ulaska u noćne klubove i pabove, moraće da plati odštetu policajcima u iznosu od 300 funti i sudske troškove 400 funti.

Irina se pred istim sudom našla i 2018. godine kada je kažnjena novčano zbog uznemiravanja bivšeg ljubavnika kojeg je četiri meseca zatrpavala “sugestivnim porukama”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare