Tuča navijača Sitija i Liverpula - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Tuča navijača Sitija i Liverpula

Poveća grupa navijača Mančester sitija i Liverpula potukla se uoči nedeljnog meča dva kluba u Londonu za pehar Komjuniti Šildsa. Na internetu su se pojavili snimci iz londonskog metroa u kojem se vidi kako se dve grupa navijača dva trenutno najbolja engleska tima žestoko obračunavaju. Sevale su pesnice, jedni druge…

Poveća grupa navijača Mančester sitija i Liverpula potukla se uoči nedeljnog meča dva kluba u Londonu za pehar Komjuniti Šildsa.

Na internetu su se pojavili snimci iz londonskog metroa u kojem se vidi kako se dve grupa navijača dva trenutno najbolja engleska tima žestoko obračunavaju.

Sevale su pesnice, jedni druge su šutirali, gurali iz metroa napolje, a sve se dogodilo na dva sata pre utakmice na stanici Grejt Portland strit u Londonu.

Jedan navijač Liverpula je bio okrvavljenog lica, izvučen je napolje iz metroa gde su nastavili da ga udaraju i šutiraju.

Londonska policija je brzo reagovala i saopšteno je da je uhapšeno ukupno sedam lica koji su učesvovali u tuči.

Bivši menadžer Kvins Park Rendžersa Ian Holovej, izjavio je da ovakve scene mogu da utiču na to da sve manje ljudi dolazi na utakmice, a dao je i zanimljiv predlog.

Svakako da utiče i uticaće na posete. To su stvari o kojima se trenutno ne govori mnogo. Trebalo bi da se sredi stanje. U redu, ako žele da se obračunavaju, onda neka to urade. Strpajmo ih u kavez i nek to snima televizija. Nek se bore u kavezu ako im je stalo do tuče! A ovako de se neko slučajno nađe u metrou i uleti u tu gužvu ne svojom voljom, smatram da to nije u redu“, rekao je Holovej.

Danas objavljeno

Ovog puta Bilbao nije imao šansu – Barsa osvojila Kup kralja

V.R.

Humani Nejmar – sačuvao posao za 142 radnika

V.R.

“Ludnica” na Sardiniji – Kaljari do pobjede sa dva gola u nadoknadi

V.R.

Ostavite komentar