Trudna pjevačica priznala kada će se udati za Bojana! - BIGportal.ba
Ex Yu

Trudna pjevačica priznala kada će se udati za Bojana!

Mia Borisavljević odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, gde je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o venčanju.

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

FOTO: SONJA SPASIĆ

“Početkom jula”, priznala je pevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati devojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donela na svet svoju prvu ćerku Emu.

“Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala”, otkrila je.

FOTO: SONJA SPASIĆ

Pevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge ćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu. Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

FOTO: ATA IMAGES

“Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Posle prvog porođaja sam nakon mesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje. Stvarno ću da požurim”, kazala je ona.

“Mislim da ćemo se sledeće godine venčati. Sad smo baš poželeli to”, rekla je Mia.

FOTO: SONJA SPASIĆ

Kurir.rs/K.Đ.

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar