Troje UHAPŠENO zbog pomaganja SURČINSKOM MONSTRUMU da počini trostruko ubistvo - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Troje UHAPŠENO zbog pomaganja SURČINSKOM MONSTRUMU da počini trostruko ubistvo

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25). Tijela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada…

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25).

Tijela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. Juna. Jovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedjelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanovič (25), pred njihovim jedanaestomesečnim djetetom koje je bilo u kolicima.
Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u bijeg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe ljekara za njegov život, preminuo.

(Blic)

Danas objavljeno

Ruska policija uhapsila više od 3.000 demonstranata koji podržavaju Navaljnog

D

Portugal danas bira predsjednika uprkos teškoj situaciji zbog pandemije

D

Državljani BiH od danas ne mogu u Njemačku bez negativnog PCR testa i 10-dnevnog karantina

M.

Ostavite komentar