Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome: "Želim da inspirišem druge žene" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome: “Želim da inspirišem druge žene”

Lindzi Brever (24) je mlada devojka koja je javnost iznenadila svojim izborom trkačke karijere. Iako je navikla da se pred publikom pojavljuje u kombinezonu, ona, ipak rado nosi i provokativne bikinije.

Tako je nedavno fotografisana na jednoj plaži u Majamiju kako provodi slobodno vreme sa svojim prijateljima.

Tom prilikom nosila je dvodelni žuti bikini koji ističe njenu fit figuru, a paparaci su njene momente uživanja beležili tokom celog boravka na plaži.

Foto: Profimedia

Inače, ova 24-godišnja devojka počela je da se trka sa 11 godina, a kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, sve je počelo kada ju je njen otac odveo na rođendansku zabavu kod prijatelja. Ovaj događaj je na kraju bio i Lindzin prvi korak ka kartingu.

“Bilo je to na nekoj vrsti karting staze, gde svi idu radi zabave. Trkala sam se sa drugom decom na zabavi, ali kada sam videla da sam dosta bolja od njih, rekla sam tati: ‘Stvarno želim da učestvujem u trkama”‘, ispričala je ona.

Lindzi kaže da je u trkama automobila pronašla svoj životni poziv i nada se da će svojim primerom inspirisati druge mlade žene i devojke da se oprobaju u ovom “muškom” sportu.

“Volim da vidim žene u ovom sportu. Što više devojaka vidite kako ulaze u trkačke automobile, to će više postati norma”.

Danas objavljeno

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Najlepša Rumunka svih vremena je u Kanu i magnetski privlači

Zeljka

Ostavite komentar