Trivić: U PDP se mora razgovarati - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Trivić: U PDP se mora razgovarati

Mislim da se juče svaki čovjek Republike Srpske stidio, te da je čak i onima koji simpatišu gospodina Milorada Dodika bilo jasno u kakvom se čovjeku radi, rekla je poslanica PDP Jelena Trivić.

Mislim da se juče svaki čovjek Republike Srpske stidio, te da je čak i onima koji simpatišu gospodina Milorada Dodika bilo jasno u kakvom se čovjeku radi, rekla je poslanica PDP Jelena Trivić.

–Gospodin Dodik je juče pokazao svoje pravo lice, bahatost i jedno pijačarsko ponašaje u najvećem zakonodavnom organu gdje je mlatio slikama, papirima, poluprovjerenim informacijama, čitao neke tekstove i pričao ono što ne priliči nekom ko sve nas predstavlja u organima BiH – rekla je ona.

Ona smatra da je nekoliko poslanika, bez obzira na ograničeno vrijeme, ipak pokazalo dosljednost u radu i borbi.

–Mislim da smo ga razobličili, koliko god smo se i mi morali valjati u tom njegovom blatu. Mislim da smo ipak pokazali jedna nivo dostojansta, a da je on ipak pao u to svoje blato u kojem se valjda već duži niz godina – rekla je Trivićeva.

Ona je podsjetila da je Ljubiša Krunić greškom glasao za, iako je njegov stav bio protiv.

–Najmanji problem u našoj partiji i našem klubu je to što mi možemo glasati različito. Iako je ova bila najvidljivija, ovo svakako nije prva tačka na kojoj smo glasali različito. To možda nije nekada dobro, ali jednostavno takva smo partija, dozvoljavamo različito mišljenje, jer ne želimo da naša stranka izrodi bilo kakvog diktatora ili bilo kakvo jednoumlje – objašnjava ona.

“PDP će se izvući”

Dodaje da koliko god danas bilo teško slušati i čitati naslove koji su loši za PDP, oni će se iz ovoga izvući.

–Jedina moja zamjerka jeste što je na niz uvreda koje je gospodin Dodik uputio meni i Stanivukoviću reagovao samo Ljubiša Krunić, iako sam ja to očekivala od šefa kuluba PDP, što se nije desilo – rekla je ona, te dodala da se u PDP treba razgovarati o tome, a ne o načinu glasanja.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Stravičan udes kod Mostara, poginule dvije osobe

M.

Sjajni Mitrović: Srbija se sa četiri gola oprostila od Beograda

Zeljka

Sijarto: EU treba da iskoristi svaku priliku za dijalog sa Rusijom

M.

Ostavite komentar