Trivić o žurkama političara: Djeca ne slave rođendane, niko nema pravo na ekskluzivno ponašanje - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Trivić o žurkama političara: Djeca ne slave rođendane, niko nema pravo na ekskluzivno ponašanje

Jednako kao što osuđujem ponašanje Staše Košarca, osuđujem i ovakvo ponašanje svojih stranačkih kolega, poručila je narodna posalnica i potpredsjednica PDP, Jelena Trivić, nakon današnjih fotografija sa okupljanja u Bijeljini.

–Nema opravdanja. Ako djeca ne slave rođendane, ako ne slavimo slave nego samo unutar uže porodice, nema niko pravo na ekskluzivno ponašanje – kategorična je Trivićeva.

Ona tvrdi da će, ako se pokaže da je fotografija iz perioda od kada traju zabrane okupljanja, tražiti od Slaviše Markovića da podnese ostavku na sve funkcije u stranci i ostavku sa mjesta predsjednika Skupštine grada Bijeljina.

–To je jedino ispravno prema građanima koji poštuju mjere, a pojedini političari ih krše – zaključila je ona.

Podsjećamo, danas su se pojavile fotografije okupljanja u Bijeljini, za koje se tvrdi da su nastale u prethodom danaima, kada su bile propisane oštre mjere.

Kako je BN objavio, nadležni su dernečili a nisu poštovali mjere zabrene okupljanja i mjere zaštite nošenje rukavica i maski.

Među njima bili su predsjednik gradske Skupštine Slaviša Marković (PDP), direktor zatvora Milenko Gajić (SNSD), Milenko Vičanović (PDP), Slaviša Cacanović, donedavni direktor AD “Grad”.

Srpskainfo, Tanja Vukomanović
Foto: PDP/RAS Srbija

Danas objavljeno

Zapadni Balkan: Najniže penzije u BiH i Srbiji

M.

Patrijarh Porfirije: Dolazak u Republiku Srpsku je veliki blagoslov

M.

Turska protjeruje deset ambasadora: Na “udaru” i izaslanici Amerike, Njemačke i Francuske

M.

Ostavite komentar