Trinkijeri poslije Tamiša: Ovo je sramota - BIGportal.ba
Košarka Sport

Trinkijeri poslije Tamiša: Ovo je sramota

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede nad Tamišom 84:80 bio je nezodovaljan izdanjem i pristupom svoje ekipe.

“Igranje za Partizan je čast i velika odgovornost, jer ovo je najuspešniji klub u ovoj sredini. I sa velikom energijom svi žele da to na nešto bolje liči. Čestitam Tamišu na odličnoj igri. Bili su 10 puta bolji, 50 puta koncentrisaniji. Mi smo se kao i igrači i kao trener osramotili. Ovo je sramota”, rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Italijanski stručnjak istakao je da mu je jako žao zbog svega prikazanog, ali da je greška negde napravljena.

Reči u ovoj situaciji nisu potrebne. Voleo bih da mogu da kažem da se to više neće desiti. Kad jedna ekipa dodje iz KLS u Pionir i igra kvalitetniju, pametniju i tvrdju košarku, znači da smo nešto pogrešili. Ali ne danas, nego juče, prekjuče, ali sigurno nećemo pogrešiti sutra. Ovo je odgovornost, ovo nije zaje******a”,rekao je on i dodao da ovakav odnos prema igri ne sme da se ponovi.

“Mene rezultat uopšte ne zanima, nego pristup, koncentracija i ozbiljnost. Bili smo dobri protiv Mege, ali šest dana kasnije katastrofalni. To je nezdravo, neodgovormo. I to ne sme da se dešava”, zaključio je Trinkijeri.

Danas objavljeno

“Novak je odmoran i spreman, veliki je favorit u Melburnu”

Zeljka

Počinje glasanje za NBA All-Star 2021.

D

Jokić u elementu – pâs preko cijelog terena

D

Ostavite komentar