Tri vrste zavodnika na koje svaka žena naleti u životu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri vrste zavodnika na koje svaka žena naleti u životu

ŽENAMA ponekad zaista nije lako procijeniti kada ih neki frajer samo pokušava odvući u krevet, a kada misli nešto ozbiljno s njima. No kako piše Cosmopolitan, postoje tri ultimativna tipa zavodnika s kojima se tokom života susretne gotovo svaka žena (posebno u ljetnim mjesecima), a njihovi opisi koje vam donosimo…

ŽENAMA ponekad zaista nije lako procijeniti kada ih neki frajer samo pokušava odvući u krevet, a kada misli nešto ozbiljno s njima.

No kako piše Cosmopolitan, postoje tri ultimativna tipa zavodnika s kojima se tokom života susretne gotovo svaka žena (posebno u ljetnim mjesecima), a njihovi opisi koje vam donosimo u nastavku pomoći će vam i da raspoznate muljatora od frajera koji zaslužuje drugu priliku:

Pravi džentlmen

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvijek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna što radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim uletom i komplimentima zbog kojih ćete se osjećati kao dama, a ne kao “ulov”. Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove s kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas.

Vješti šarmer

Ovakav frajer je poznat i kao “galeb” koji ljeti oblijeće žene sa samo jednim ciljem – da ih odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i rijetke odolijevaju njegovom šarmu te je vrlo vješt uvjeravanju žena da su one jedine za njega. No sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

Ozbiljan gospodin

On nije jedan od onih koji će vam se udvarati s nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresujete. Ozbiljan gospodin s vama će htjeti pričati o – vama, i zaista će ga zanimati vaše djetinjstvo, politička uvjerenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbjeći pri upoznavanju s vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, no nemojte misliti da to znači i da ga ne zanimate. Dapače, ovo je najbolji kandidat s dečka s naše liste i vjerovatno jedini koji će se udostojiti nazvati vas ako na njega ostavite dobar utisak.

Index

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar