Tri vrste svađa koje najavljuju raskid- saznajte kako da predupredite kraj - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri vrste svađa koje najavljuju raskid- saznajte kako da predupredite kraj

Nedavno istraživanje pokazalo je da svađe sa partnerom jednom nedeljno pomažu u održavanju zdravih i produktivnih odnosa u ljubavnoj vezi. Međutim, ove tri svađe nesumnjivo vode do razlaza.

Foto: Depositphotos

Kad stvari postanu loše, često se o tome ćuti.

Kada komunikacija postane toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju je zbog toga što je jedna osoba prestala da se trudi i postala zatvorena.

Manje vremena nego na početku provodite zajedno kada ste već dublje zagazili u vezu, što je i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa prekid bi mogao da vreba iza ugla. Ovde se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

I treći, najučestaliji slučaj je svađa među partnerima koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svesni da problem postoji, a rešavaju ga time što uglavnom ćute i trude se da poprave stvari. Ali, kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, prekid je vrlo realna, odnosno izvesna mogućnost.

Danas objavljeno

Trend papuča koji voli i Ana Ivanović

Zeljka

Objava ima preko 10 miliona lajkova, svi pričaju o slici Ronalda i Georgine

Zeljka

Pješčani haos od 3 minuta – 4 miliona pregleda

Zeljka

Ostavite komentar