15. Oktobra 2019.

Tri stvari zbog kojih se muškarci luđački zaljube u žene

Big Portal

Kako piše Your Tango, ove tri stvari će navesti svakog muškarca da se luđački zaljubi u vas. 

Strastvenost

Pritom ne mislimo na onu pod plahtama. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instantno privlače muški spol. To može biti posao, hobi ili bilo što što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi pokazati mu koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi. 

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera niti način na koji će biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne biste trebale odricati. 

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i učinkovitosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne obući kaput, pokažite svoju nježniju stranu i budite svjedokinja njegovom oduševljenju. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare