Tri stvari kojima parovi najviše živciraju svoje prijatelje - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri stvari kojima parovi najviše živciraju svoje prijatelje

OZNAJETE li neki zaljubljeni par u čijem se društvu često osjećate neprijatno?

Možda ste vi i vaš partner upravo takav par? Provjerite čime zaljubljeni parovi najviše živciraju svoje prijatelje i, ako se prepoznajete u tome, prestanite raditi ove stvari dok ste u društvu prije nego što vas zbog toga svi počnu izbjegavati.

Tepanje

Lijepo je imati sladunjavi nadimak za osobu koju volite i obraćati joj se kao da je dijete, no to ipak ostavite za svoja četiri zida, jer vašim prijateljima nije slatko ni ugodno kada jedno drugom gugućete u njihovom društvu.

“Mi”

Većina parova to radi nesvjesno, pogotovo ako zajedno žive. Onda kao da izbace riječ “ja” iz svog rječnika i sve što su radili postaje “mi”. U redu je reći “mi” ako ste zaista nešto radili zajedno, no ne i kada iznosite neko mišljenje. Vaše prijatelje to bi s vremenom moglo početi živcirati i mogli bi vas zbog toga početi izbjegavati.

Pretjerano pokazivanje nježnosti

Kada ste zaljubljeni, teško je kontrolisati osjećaje, no pokušajte smanjiti strasti dok ste u društvu. Ako se pretjerano mazite i ljubakate pred drugim ljudima, njima će biti neprijatno, zbog čega bi vas u budućnosti mogli početi izbjegavati.

Danas objavljeno

Na bankomatu saznala da je milijarder: Hoće da vrati pare, banka se ne oglašava

Vanja A

Spajdermen u Vatikanu, neobičan posjetilac danas slušao papu Franju

Vanja A

Cher pokazala majku, mnogi iznenađeni njenim izgledom

Vanja A

Ostavite komentar