29. Novembra 2021.

Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom odnosa

Big Portal

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno. Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na predlog ili zahtev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalnu ili fizičku bol? Nakon toga još uvek možete same da odlučite kako vam je bilo – možda vas čeka neko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci veoma cene kad se ne pretvarate, odnosno, kad ste onakve kakve zaista jeste. Ako se pretvarate i “glumatate”, to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život.

Pozitivan osećaj prema telu

Lakše je reći nego uraditi? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svesne da muškarci cene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške sebi sve vreme. Ionako već ležite jedno pored drugog, pa vam je valjda jasno da ste mu “seksi”. Koncentrišite se na zaista važne stvarI.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare