Tri rituala koja sretni parovi prakticiraju svaki, ali baš svaki dan - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri rituala koja sretni parovi prakticiraju svaki, ali baš svaki dan

Iako postoje ljudi koji će vas pokušati uvjeriti da su takve stvari normalne za ozbiljnu vezu ili brak i da je svaki odnos osuđen na prolazak strasti na i česte svađe do kraja života, to nije istina.

Postoje praktični načini kako ojačati svaki odnos i kako osigurati sretnu vezu ili brak. U nastavku donosimo tri rituala koja parovi u sretnim vezama i brakovima svakodnevno ponavljaju.

1. Stvorite naviku pozdravljanja

Jedan od važnih trenutaka u svakodnevnici je način na koji se pozdravljate. Ako budete dosljednji u srdačnom, iskrenom pozdravljanju svaki trenutak u kojem se ponovno susretnete veselit će vas.

Zato vratite pozdravljanje u svoj odnos i budite dosljednji. Nakon nekog vremena shvatit ćete da ima pozitivan utjecaj na vaš odnos i bit ćete uzbuđeni svaki put kad vidite partnera.

2. Svaki dan odvojite nekoliko minuta za neometanu komunikaciju

Samo dvije minute neometane, fokusirane komunikacije mogu biti bolje i važnije za odnos od toga da zajedno provedete nefukusirani čitavi tjedan zajedno.

Zato odvojite svaki dan nekoliko minuta za smisleni razgovor. Na primjer možete se početi buditi malo ranije kako biste sa suprugom/partnerom nakon doručka nekoliko minuta razgovarali o danu ped vama.

3. Svaki da prakticirajte ritual uvažavanja

Istina je da parovi međusobno često neke dobre karakteristike partnera odnosno partnerice uzimaju zdravo za gotovo. To počnu činiti vrlo brzo. Jednostavno se dogodi to da prestanu primjećivati sve dobre stvari koje čini druga strana, a s druge strane, sve su više usredotočeni na sitne nedostatke.

Nakon nekog vremana bit ćete zapanjeni količinom lijepih stvari koje činite jedno za drugo tokom dana.

Izvor: Zadovoljna.hr

(S.H.P)

Danas objavljeno

Moćno izdanje slavne glumice u fokus ne stavlja raskošno poprsje, već…

Zeljka

“Zaboravili ste da sam i ja ljudsko biće, osjećam se poniženo”

Zeljka

Prvi put nakon 40 godina – ABBA na crvenom tepihu

Zeljka

Ostavite komentar