Tri mjeseca živio na aerodromu jer se plašio da leti zbog korone - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Tri mjeseca živio na aerodromu jer se plašio da leti zbog korone

Čovjek iz Kalifornije živio je u čikaškom aerodromu O’Her skrivajući se u obezbijeđenom dijelu zgrade jer se plašio da ode kući zbog pandemije kovida 19.

Aditja Sing uhapšen je za vikend kada su mu policajci tražili dokumenta. Tužioci su pred sudom rekli da je Sing u Čikago stigao 19. oktobra i navodno živio u obezbijeđenom dijelu od tada.

Sudija Suzana Ortiz zbunjena je bila rečima tužilaca.

“Ako sam dobro razumjela, vi mi govorite da je pojedinac navodno živio u obezbijeđenom dijelu aerodroma od 19. oktobra do 16. januara i nije otkriven za sve to vreme”, upitala je sudija, prenosi Čikago tribjun.

Singa su otkrila dvojica zaposlenih u “Junajted erlajnsu” kada su mu prišla i tražila identifikaciju. Pomoćnica tužioca Kejtlin Hagerti rekla je da je Sing spustio masku i pokazao im identifikacionu značku koju je nosio oko vrata.

Na legitimaciji je pisalo “operativni menadžer”. Jedini problem je što ona zapravo nije pripadala Singu, već radniku koji je prijavio njen nestanak 26. oktobra.

Zaposleni su onda zvali policiju, koja je uhapsila Singa.

Sing je kasnije rekao da zbog straha od kovida 19 nije htio da ode kući, a da je na aerodromu živio od pomoći putnika na aerodromu.

(RTS)

Danas objavljeno

Teksas je ukinuo nošenje maski: “Veliki broj ljudi je uplašen”

Zeljka

“Volim ga već 15 godina, ali dugo nisam mogla da mu priznam. Jedna stvar me je plašila”

Zeljka

Nevjerovatno OTKRIĆE: Arheolozi u Pompeji pronašli veliku svečanu kočiju u izvanrednom stanju

Zeljka

Ostavite komentar