22. Jula 2019.

Tri mjeseca od ubistva Slaviše Krunića: Naručioci i motiv ubistva i dalje nepoznati

Big Portal

Nalogodavci i motiv ubistva Slaviše Krunića još nisu poznati. Krunić je ubijen prije tri mjeseca na porodičnom imanju u Glamočanima kod Banjaluke. Tada je ubijen i njegov pratilac Žarko Pavlović, dok je vozač Goran Ilić ranjen.

Danas je tačno tri mjeseca od ubistva Slaviše Krunića. Osumnjičeni za ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, koji je bio njegov pratilac, u pritvoru su. Motiv ubistva nije otkriven. Nalogodavci nepoznati. Okolnosti koje su dovele do ubistva – nejasne. Ipak, za policiju je slučaj, i pored činjenice da nedostaje nekoliko ključnih karika u tom lancu – rasvijetljen.

Za sada se došlo do toga da se Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, nakon dva mjeseca bjekstva, predao policiji. Drugi osumnjičeni, Emilio Baldo, ubrzo je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

U pritvoru je, uz Đukanovića i Balda, i bokser Rodoljub Gajić, radnik firme „Sector sekjuriti“, koji se dovodi u vezu sa ubistvom svog poslodavca, a koji je čuvao Krunićevu suprugu i djecu. Posljednji je uhapšen Sreten Popović.

Policija ga dovodi u vezu sa Željkom Kovačevićem, napadačem koji je ubijen u razmjeni vatre kobne noći 22. aprila. Sumnja se da su komunicirali prije ubistva Krunića i njegove pratnje. Policija provjerava koja je Popovićeva tačna uloga i da li je na neki način bio umiješan u pripremu zločina.

BN TV

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare