Tri lica teško povrijeđena u kafanskoj tuči; Uhapšeni državljani BiH - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Tri lica teško povrijeđena u kafanskoj tuči; Uhapšeni državljani BiH

Novosadska policija uhapsila je trojicu državljana BiH jer su učestvovala u kafanskoj tuči u kojoj su tri lica zadobila teške, a četiri lake tjelesne povrede, saopštila je Policijska uprava Novog Sada

Policija je uhapsila državljane BiH čiji su inicijali D.K. /22/, M.M. /23/ i S.T. /23/, kao i D.P. /21/ iz Inđije zbog tuče koja je izbila sinoć u ugostiteljskom objektu u novosadskom predgrađu Klisa.

Osumnjičeni su se pokušali sakriti, ali su brzom reakcijom policije, svi učesnici u tuči pronađeni.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 časova i biće privedeni uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Njima se na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči.

Zbog učešća u tuči krivične prijave biće podnesene protiv još 11 lica.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta biće podnesena prekršajna prijava, kao i prijava zbog sumnje da je prodavao piće licima koja su već bila pijana.

Protiv dvojice konobara takođe će biti podnesene prijave, jer nisu obavijestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Komunalna policija i sanitarna inspekcija obaviještene su da preduzmu mjere iz njihove nadležnosti budući da je tuča izbila u vrijeme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata.

Danas objavljeno

London šalje Kijevu oružje za samoodbranu

M.

Šojgu pozvan u London

M.

Popularna i u penziji

M.

Ostavite komentar