Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju najveći materijalisti - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju najveći materijalisti

OSOBE rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno obožavaju novac i sve što on donosi. No iako svi na prvu to gledaju kao nešto loše, to ne mora nužno biti tako. Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugome i trude se umnožavati ih što je više moguće. Bik Bikovi novac…

OSOBE rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno obožavaju novac i sve što on donosi. No iako svi na prvu to gledaju kao nešto loše, to ne mora nužno biti tako. Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugome i trude se umnožavati ih što je više moguće.

Bik

Bikovi novac izuzetno cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole si priuštiti luksuzne stvari. Iako su uvijek spremni pomoći, Bikovi ne vole posuđivati novac drugima ni od drugih. Njihova najveća greška je ta što ponekada pokušavaju kupiti sopstvenu sreću, što je vrlo kratkoročno.

Lav 

Osobe rođene u znaku Lava od malena sanjaju o bogatstvu. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole živjeti na visokoj nozi. No kada je u pitanju sticanje novca, nije im teško raditi i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. Vrlo su ambiciozni i veliki su hedonisti, što vole i isticati.

Jarac

Jarčevi novac i sve što posjeduju cijene više od išta i ne žele ni u kom slučaju ostati bez svoje imovine. Jako su vrijedni i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje snove. Ipak, Jarčeve muči isti problem kao Bikove. Kupovanjem odjeće i svakakvih nepotrebnih sitnica oni pokušavajuprikriti neke probleme i pokušati se usrećiti na potpuno pogrešan način. 

Index


Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar