Tri horoskopska znaka s kojima je najteže biti u vezi - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri horoskopska znaka s kojima je najteže biti u vezi

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

NIJE lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.

No biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu tolerisati na duge staze:

Bik

I dok Bikovi sami sebe doživljavaju kao jake, samostalne i samouvjerene osobe, drugi ih najčešće vide kao nekoga ko je sam sebi dovoljan. Zbog njihovog ambicioznog i takmičarskog karaktera, neko s kim su u vezi može se osjećati kao da ga stalno testiraju i postavljaju mu nove izazove kako bi se uvjerili da su ih dostojni, zbog čega najčešće na kraju završite sami.

Djevica

Iako su Djevice pametne, zanimljive i društvene, ono što ih koči u vezama je njihova emocionalna rezervisanost. Nijedna veza ne može preživjeti bez pokazivanja emocija, bile one srećne ili tužne. 

Vodolija

Njihov glavni problem je taj što oni uopšte ne traže vezu, nego izazov. Ljudi koji se mogu opisati kao “normalni” nisu im uopšte zanimljivi kao potencijalni partneri. Vodolije radije biraju partnere s problemima i onda ih pokušavaju popraviti, no niko ne voli kada ga neko stalno pokušava promijeniti pa ih partneri obično brzo ostave.

Danas objavljeno

Sumanuto: Kardi Bi kupila ćerki poklone od 29 hiljada dolara

Vanja A

Balensijaga i Ramštajn – saradnja koju niko nije želio

Vanja A

Četiri dana nakon Philipove smrti kraljica se vratila dužnostima

Vanja A

Ostavite komentar