Tri horoskopska znaka kojima je ljubomora najveća mana - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri horoskopska znaka kojima je ljubomora najveća mana

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku. IAKO nas sve u nekim trenucima obuzme osjećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače. Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sljedeća tri horoskopska znaka…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

IAKO nas sve u nekim trenucima obuzme osjećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sljedeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u cijelom zodijaku. 

Jarac

Uprkos tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom popisu. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe pa im je teško vjerovati partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živjeti život u tuđim cipelama. 

Škorpija

Škorpioni su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele provoditi cijele dane s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpije su vrlo pesimistični pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše. 

Blizanci

Blizanci čvrsto sjede na tronu najljubomornijih. Iako se čine kao vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su u vrlo zavidne osobe koje često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samima sobom.

Index

Danas objavljeno

Zbog imena tri puta završio u zatvoru

Vanja A

Da li su ‘crveni mladeži’ na našoj koži opasni?

Vanja A

Nekad popularna pjevačica tvrdi da je na ulici, “Za Božić smo spavali kod prijatelja u kancelariji”

Vanja A

Ostavite komentar