Tri horoskopska znaka koja će najlakše oprostiti prevaru - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Tri horoskopska znaka koja će najlakše oprostiti prevaru

Prevara u vezi veliki je izazov pred kojim pokleknu brojne veze i brakovi.

Neki od nas teško opraštaju prevaru, nekima oproštaj ne dolazi u obzir, a neki su fleksibilniji kada je riječ o nevjeri, prenosi B92.

Zvijezde kažu da će oni koji varaju imati nešto više razumevanja od svojih partnera ako su im partneri rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Bik je zemljani znak koji se teško prepušta osjećanjima i ne žuri da ulazi u vezu. Ne žuri, pak, iz veze ni da izađe kada naiđe na prvu prepreku. Ako Bik doživi prevaru, shvatiće je kao izdaju, ali vezu neće završiti tako lako. Bik raskida tek onda kada shvati da je gotovo.

Jarac kao i Bik ne praktikuje ishitrene odluke. Jarac ima puno razumijevanja za partnera te će prevaru shvatiti kao lični poraz koji neće tako lako da prizna. Jarčevi će se radije potruditi da poprave odnos s partnerom nego da ga prekinu odmah.

Ribe teško iz svog života puštaju ljude koje vole. Oni plivaju u svojim emocijama. Za razliku od stabilnih Bikova i Jarčeva, Ribe su sklonije da povjeruju partneru da se prevara više neće dogoditi i zato je opraštaju. Radije će ostati s partnerom koji ih vara nego da ostanu sami.

Nezavisne

Danas objavljeno

Kanje Vest zvanično promijenio ime u Ye

Vanja A

Džoni Dep sletio u Beograd, jednim potezom začudio sve

Zeljka

Najbolje obučena žena svijeta u najneobičnijoj haljini koju smo vidjeli do sad

Zeljka

Ostavite komentar