Tri besplatne igre: Warhammer, akciona pucačina i strateška avantura - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Tri besplatne igre: Warhammer, akciona pucačina i strateška avantura

Steam platforma nije poznata po čestim deljenjem besplatnih igara, ali kada dele, oni to rade kako treba. Warhammer: Vermintide 2 je ozbiljna akcija iz prvog lica koja se bazira na borbi prsa u prsa, a koju je razvio poznati Fatshark studio.

Ovaj deo Warhammer serijala je igra koju je najbolje igrati učetvoro, i koja je smeštena u Warhammer Fantasy Battles svet. Nakon odličnog Vermintide, Vermintide 2 je najnoviji deo u franšizi najpoznatijoj po intenzivnoj i krvavoj borbi u prvom licu.

Sa pet heroja, koji su se vratili da bi razbili još veću pretnju nego ranije – kombinovane snage razorne vojske Haosa i horde Skavena. Jedina stvar koja stoji između potpunog poraza i pobede ste vi i vaši saveznici.

Preporučena mašina ima Core i7 CPU 3. generacije, 8 GB RAM-a i GTX1060 odnosno AMD Radeon R9 grafiku, uz monstruoznih 105 GB slobodnog prostora na drajvu.

Warhammer: Vermintide 2 možete preuzeti na ovom linku do 7. novembra u 19h.

Filament

Ovo je indie naslov predstavljen 2020. godine i u pitanju je igra koja od vas zahteva da rešavanjem slagalica saznate šta se desilo posadi broda Alabaster. Alabaster je istraživačko vozilo za koje se ne zna šta se desilo sa posadom i zbog čega je ceo brod zaključan. Sa preko 300 različitih zagonetki i slagalica, ova igra će zabaviti i one najzagriženije fanove žanra.

Filament je slatka igra koja traži d aimate četvorojezgarni CPU, 8 GB RAM-a, GTX 950 ili Radeon R9 280 grafiku uz dijametralno suprotnih 1 GB slobodnog prostora, u poređenju sa pomenutim Warhammer naslovom.

Rising Storm 2: Vietnam

Ovo je akciona pucačina koja Riing Storm franšizu dovodi u eru automatskog oružja, portabilnih lansera granata i modernijih oružja. Borbe obuhvataju bitke sa 64 igrača, 6 različitih armija, preko 50 različitih tipova oružja, 4 helikoptera, asimetričnu borbu, više od 20 mapa i 3 različita režima igre.

Rising Storm 2: Vietnam nudi intenzivnu akciju za do 64 igrača u bitkama između snaga Južnog Vijetnama (SAD i njihovi saveznici) i onih sa severa – redovnih, glavnih jedinica vojske Severnog Vijetnama, plus gerilskih boraca Fronta nacionalnog oslobođenja (ili Vijetkonga).

Zahtevnost je između prve dve igre: Core i5 CPU na preko 3 GHz, 6 GB RAM-a i GTX 760, odnosno Radeon R9 270X grafika, uz 60 GB prostora na disku.

Filament u Rising Storm 2: Vietnam su besplatni malo duže, a možete ih skinuti na Filament i Rising Storm 2: Vietnam linkovima na Epic Store.

Šta čekate?

Benchmark.

Danas objavljeno

Prije više od pola vijeka predstavljen je HP-35, prvi napredni džepni digitron

Vanja A

Da li znate šta označava “i” u riječi iPhone? Odgovor je iznenađujući

Vanja A

Igra The Sims sada ima i transrodne likove – fanovi oduševljeni

Vanja A

Ostavite komentar