TRGOVAČKI LANAC TROPIC PODRŽAO 15. IZDANJE TENISKOG TURNIRA „PRIJEDOR OPEN” - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

TRGOVAČKI LANAC TROPIC PODRŽAO 15. IZDANJE TENISKOG TURNIRA „PRIJEDOR OPEN”

Proteklu sedmicu u Prijedoru obilježilo je održavanje jednog od najvažnijih sportskih događaja u Bosni i Hercegovini – 15. memorijal „Dr Mladen Stojanović” u juniorskoj kategoriji.

. Oko 50 dječaka i djevojčica uzrasta do 12 godina, mladih nada Evrope, u periodu od 5. do 9. jula odmjerilo je snage u bijelom sportu, na međunarodnom turniru koji je kruna uspješnog dugogodišnjeg rada teniskog kluba „Dr Mladen Stojanović”.

Pobjedu u singlu za dječake odnio je Vlad Catalin Sandu iz Rumunije, dok je crnogorsko – grčki dvojac Vuk Krstajić – Grigorios Papaioannou bio najbolji u dublu. Među djevojčicama najbolja je bila Rumunka Giulia Safina Popa koja je, igrajući sa Zumrom Balkan iz Turske, odnijela pobjedu i u dublu za djevojčice.

Domaći trgovački lanac Tropic pružio je podršku realizaciji ovogodišnjeg turnira. Višegodišnja saradnja sa teniskim klubom Dr Mladen Stojanović i ove godine rezultirala je izvanredno organizovanim turnirom, koji zasluženo nosi epitet jednog od najboljih u našoj državi, za tu starosnu kategoriju. Ponosni smo što smo i ove godine dio jedne lijepe priče koja ima veliki značaj za Prijedor i okolinu. Iskustvo učesnika i pozitivne reakcije njihovih roditelja i trenera jasan su pokazatelj da podrška lokalnim organizacijama i projektima te pravim vrijednostima uvijek daje najbolje rezultate,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar