28. Oktobra 2019.

TRGOVAČKI LANAC TROPIC OTVORIO MARKET U NOVOJ TOPOLI

Big Portal

Širok asortiman proizvoda, uvijek svježeg voća, povrća i mesa te gastro odjela na kojem će kupcima svakodnevno biti dostupno preko 40 vrsta gotovih jela, salata, supa, čorbi i pizza, upotpunjen je novim i najsavremenije uređenim prostorom.

„Novi koncept maloprodajnog objekta koji kupcima pruža potpuno iskustvo kupovine sa Tropic marketom stigao je i u Novu Topolu. Svojim kupcima pripremili smo mnoštvo pogodnosti i poklona, a najmlađe posjetioce obradovali smo dvočasovnim zabavno-animatorskim programom. Dodatni sadržaj u Novoj Topoli su dječije igralište i prostor za igranje šaha na otvorenom,” – navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Tropic market u Novoj Topoli na dan otvaranja za svoje kupce pripremio je niz akcijskih pogodnosti i poklona: posebnu akciju koja će trajati do 10. novembra, poklone za prve kupce, svaku 100. kupovinu gratis, poklon cekere za kupovine preko 20 KM, poklone iznenađenja za kupovine preko 50 KM, kao i degustacije i promocije artikala koji se nalaze u ponudi marketa.

Od dodatnih pogodnosti, u marketu u Novoj Topoli za penzionere omogućena je kupovina na rate, a svi kupci mogu da ponesu prijavu za karticu Klub osmijeha, kako bi ostvarili dodatnu uštedu.

Radno vrijeme Tropic marketa u Novoj Topoli je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 časa te nedjeljom od 8 do 15 časova.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare