21. Jula 2021.

TRGOVAČKI LANAC TROPIC DARUJE PORODILJE I BEBE U OKVIRU PROJEKTA „VRATILE SE RODE”

Big Portal

„Projekat Vratile se rode u našoj ustanovi je, među osobljem ginekološko-akušerskog odjeljenja, izazvao ogromne simpatije. Sve porodilje sa radošću prihvataju projekat i on nesumnjivo predstavlja ekonomsku podršku roditeljima, ali i psihološku, jer se na ovaj način pokazuje i briga zajednice za poboljšanje nataliteta,” saopštio je dr Dejan Gvozden, specijalista i načelnik odjela ginekologije i akušerstva u JZU Bolnica Gradiška.

Projekat je prethodnih godina realizovan na području opštine Banja Luka, u saradnji sa Univerzitetskim kliničkim centrom Republike Srpske, u okviru kojeg je darovano nekoliko hiljada porodica. „Kako je realizacija projekta prethodnih godina izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija, odlučili smo da u ovoj godini isti realizujemo i u Doboju i Gradišci. Ono što nam je posebno drago jeste i činjenica da je projekat poprimio regionalni karakter, s obzirom na to da se u bolnicama u Gradišci i Doboju porađaju trudnice i iz drugih gradova i opština, a svi oni dobijaju naše poklon pakete. Naša kompanija pružanjem podrške različitim projektima brine o trudnicama i majkama, kao i ženama koje su na putu da to postanu, te o bebama. Zahvaljujući podršci naših partnera, brendovima Violeta, HiPP i Johnson’s, ovaj znak pažnje upotpuniće prvi period života darovanih porodica i njihovih prinova, ” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Planirano trajanje projekta je do kraja tekuće godine, a očekuje se da će projektom biti obuhvaćeno preko 1 000 porodica.

Pozitivne reakcije nisu izostale ni u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju. Kako navodi doktorica Gordana Sredanović, načelnica službe za ginekologiju i akušerstvo „porodilje su srećne i zadovoljne činjenicom da je neko iskazao želju da na neki način ukaže pažnju i nagradi one koje su se u ovom periodu porađale. Svo osoblje odjeljenja se osjeća kao član velike Tropic porodice.“

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare