Tresete SLANIK da bi posolili hranu? Pogledajte kako se PRAVILNO koristi - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Tresete SLANIK da bi posolili hranu? Pogledajte kako se PRAVILNO koristi

Društvene mreže i ovog puta razotkrivaju nam sve nedoumice u kojima smo živeli do sada

Korisnik društvene mreže TikTok objavio je video na kome konobarica demonstrira pravilno korišćenje slanika. Nakon ovoga, milioni ljudi su se zapitali, da li je moguće da su ga sve vreme pogrečno koristili.

Kao što i sami možete primetiti, slanik i slične bočice sa bušnim čepom, koje koristimo za začine, često na dnu nabore. One svakako nisu tu slučajno.

Konobarica je držala bočicu sa biberom naopačke i sa slanikom prelazila preko ivica kružnim pokretima. Zbog vibracija, biber je počeo da izlazi u glatkom, neprekidnom nizu. Nakon toga pokazala je način na koji većina nas koristi slanik kako bi pokazala koliko je njena metoda delotvornija.

@cody.93

How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? #chef #crazy #learnontiktok #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound – Cody

U  komentarima je objašnjena funkcija rubova sa dna flašice.

-Stvoreni su za “borbu protiv kondenzacije” i da posudice za so i biber ne bi klizile po stolu, a da je drugi način upotrebe dodatni bonus.

Ovaj zanimljivi i korisni trik pregledan je više od milion puta, a korisnici društvene mreže pitali su se da li su išta pravilno radili pre popularizacije TikToka.

“Zašto stvaraju ove predmete tako, a nikad nam ne kažu kako da ih koristimo?”, “Oprostite, ali šta? I zašto proizvode tako dobar zvuk?”, “Odmah idem da isprobam”, pisali su u komentarima.

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar