TRENUTNO MI SE NE RADI FILM BEZ NjE, NjU NIKO NE MOŽE DA ZAMIJENI: Producent otkriva kakav će biti nastavak "Žikine dinastije" - BIGportal.ba
Ex Yu

TRENUTNO MI SE NE RADI FILM BEZ NjE, NjU NIKO NE MOŽE DA ZAMIJENI: Producent otkriva kakav će biti nastavak “Žikine dinastije”

GLUMICA Rialda Kadrić Šebek, koja nas je prerano napustila pre tri dana u 58. godine u Atini, trebalo je ovog leta da snima 11. nastavak filma iz serijala “Žikina dinastija”.

U projektu “Luda godina”, nastalom po scenariju Milene Marković, čuvena Marija trebalo je da posle tri decenije ponovo igra ulogu koja joj je obeležila karijeru i nastavi saradnju Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrovićem. Producent ovog ostvarenja i vanredni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Milan Todorović kaže da će snimanje nastaviti po planu.

– Trenutno mi se i ne radi taj film bez nje, ali verujem da bi i ona volela da ga realizujemo. “Luda godina” će svakako biti posvećena sećanju na Rialdu i nadam se da će opravdati očekivanja koja je ona imala. Mnogo mi je žao što neće biti s nama – kaže Todorović.

On objašnjava da nijedna druga glumica neće zameniti koleginicu koja je iznenada preminula.

– Rialda je bila Marija i taj lik neće igrati niko drugi. Kako će se to u priči rešiti ne znam, trenutno ne mogu da razmišljam o tome – iskren je producent.

Smrt glumice, koju su voleli od Vardara do Triglava, i za njega je bila šokantna vest.

– Veoma me je potresla i rastužila vest o iznenadnoj smrti Rialde Šebek. Još uvek sam u neverici. Bila je izuzetno prijatna osoba i svaki razgovor s njom je odisao značajem čak i kad su to bile neke kratke razmene poruka – seća se Milan.

On objašnjava da su zajedno radili na liku Marije i spremali se za snimanje u Atini.

– Upoznali smo se kad sam joj ponudio da ponovo igra Mariju u nastavku “Ludih godina”. Iako se povukla iz sveta glume pre skoro 30 godina, pristala je da se vrati jer joj se jako dopao projekat, na moju veliku radost. Zajedno smo kreirali lik Marije, odnosno kakva bi ona bila danas. Rialda je imala fenomenalne ideje za lik i moja najveća radost vezana za razvoj filma bila je u vezi s Marijom i Bobom i njihovim odnosom. Najpoznatiji par stare Jugoslavije je bio integralni deo povratka “Žikine dinastije”. Ova vest me je uzdrmala pre svega zbog gubitka divne osobe, s kojom sam redovno bio u kontaktu. Nedostajaće i u životu i u budućem filmu – zaključio je Todorović.

(Kurir)

Danas objavljeno

Alen Islamović se vakcinisao u Beogradu – to mu omogućili prijatelji

Vanja A

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Ostavite komentar