Trener Nicole Scherzinger pokazao pet vježbi zbog kojih izgleda nestvarno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Trener Nicole Scherzinger pokazao pet vježbi zbog kojih izgleda nestvarno

NIJE tajna da slavna pjevačica Nicole Scherzinger ima nevjerovatnu figuru, a to ni ne čudi jer svaki svoj slobodni trenutak provodi u teretani, a na Instagramu redovno svojim pratiocima daje uvid u rutinu.

Osim što tako pokazuje koliko je predana vježbanju, sada je njen trener Paolo Mascitti odlučio podijeliti pet vježbi zbog kojih Nicole izgleda nestvarno.

“Moj favorit su složene vježbe jer koriste više mišićnih grupa istovremeno i donose brojne prednosti. Povećavaju otkucaje srca i sagorijevaju više kalorija, a mogu poboljšati ravnotežu i koordinaciju vašeg tijela”, rekao je Paolo koji predlaže da redovno radite čučnjeve s tegovima, podizanje kukova s tegovima, iskorake s tegovima, zgibove i sklekove.

https://www.instagram.com/p/Bzx-6fWBhun/

Iako je riječ o klasičnim vježbama, Paolo vjeruje da su najučinkovitije.

“Kako su svi različiti tako za svakoga postoje različite rutine vježbanja. Ako želite izgubiti kilograme, onda preporučujem ubaciti više kardio vježbi u rutinu”, istaknuo je Paolo.

https://www.instagram.com/p/Bys1w0yhoqN/

Što se tiče toga koliko biste često trebali vježbati da biste vidjeli rezultate, Paolo kaže da je najbolje teretanu posjećivati dva do tri puta sedmično. 

https://www.instagram.com/p/B3n5l_ZDMeH/

“Važno je da postavite ciljeve i držite ih se. Ako vam u jednom trenutku postane teško, samo se sjetite zašto ste počeli”, objasnio je.

Danas objavljeno

I to je moguće: 20.000 ljudi na koncertu bez maski

Zeljka

Zašto je snijeg bijele boje?

D

Čudesna žena slavi 80. rođendan: Zanimljive činjenice koje niste znali o Dajani, princezi Amazonki

D

Ostavite komentar