Trend sa samih početaka mode vraća se i ove jeseni: Nosite ga sa stilom! - BIGportal.ba
Magazin Moda

Trend sa samih početaka mode vraća se i ove jeseni: Nosite ga sa stilom!

Životinjski detalji dugo su deo kako visoke, tako i dnevne mode. Sa dolaskom jeseni vraćaju se više nego tokom drugih perioda u godini. Popularno nazivan “animal print” možemo videti od aksesoara do pantalona, haljina, džempera…

Kako da nosimo “animal print”?

Iako ovaj print deluje ošto uklopio se u ženstvenost, pa su ga nosile žene od samih modnih početaka 20-ih godina prošlog veka. Životinjski print možemo da svrstamo u klasiku, a definitivno ostaje i odlika smelosti.

Mnogi će ga izbeći jer nisu sigurni kako da ga ponesu, a neki će ga nositi bez obzira na osnovna modna pravila. Jedno je sigurno, animal print može da izgleda odlično ukoliko znamo kako da ga ponesemo, onako da mi nosimo njega, a ne on nas.

Balans sa neutralnim nijansama

Najveće modne kuće nikada ne beže od toga da ovaj print uvrste u najnovije kolekcije gotovo svake sezone.

Prvo što treba da ispoštujete je ne mešanje boja i drugih printova. Ukoliko se odlučute za animal print neka to bude vaš jedini print u toj kombinaciji. Sve ostalo izgedaće neukusno i suvišno. Uklapajte ga uz osnovne boje, poput crne, bež ili bele, jake nijanse ostavite za neke naredne kombinacije.

Ove jeseni možete da recimo animal print na džemperu kombinujete uz tamnoplave farmerke. Ukoliko je u pitanju suknja u ovom printu ponesite je uz jednostavnu crnu rolku i sigurno nećete da pogrešite.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar