Trejler za treću sezonu The Mandalorian okuplja sve poznate likove na jedno mjesto - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Trejler za treću sezonu The Mandalorian okuplja sve poznate likove na jedno mjesto

Disney je prikazao takozvani tizer trejler za novu sezonu spin-off serije Star Wars serijala, The Mandalorian, na D23 događaju koji je održan juče.

Iako nije preciziran datum kada će nova serija stići na Disney Plus, govorka se da ćemo na premijeru morati da sačekamo do februara naredne godine.

Centralna ličnost trejlera je čuveni lovac na ucenjene glave, The Mandalorian i njegov pratilac koji vlada silom. Pored njih, tu su i drugi likovi kao pomenuti Bo-Katan Greef Karga, Dr Pershing, The Armorer i Peli Motto, prenosi The Verge,

Disney je objavio drugu sezonu još 2020. godine, zbog čega je većina publike koja prati seriju nestrpljiva, jer je prošlo već dve godine od poslednje epizode. Svi su željni novih avantura sa malim Grogu, poznatijim kao beba Joda. Ukoliko ne želite da čekate, možda nije loše da pogledate još jednu spin-off seriju koja nije doživela ni približan uspeh, ali prati istu priču – The Book of Boba Fett. Ako ste zaboravili, u The Mandalorian, Grogu i Mandalorian su poslednji put viđeni kako se opraštaju jedan od drugog, dok u ovom trejleru deluju kao da su se ponovo ujedinili.

Pored The Mandalorian, Disney je takođe pustio trejler nove Andor serije, koja stiže na Disney Plus 21. septembra. Videli smo i animirane Tales of the Jedi i otkriven je datum druge sezone serije The Bad Batch – 4. januara 2023.

Takođe očekujemo dve nove Star Wars serije 2023. godine: Skeleton Crew i Ahsoka. Pored svega ovoga, tu je i prvi pravi trejler – za Willow, još jednu Lucasfilm produkciju.

Benchmark.

Danas objavljeno

Uprkos problemima na PC tržištu, Intelove ambicije ostaju nepromenjene

Zeljka

ZTE predstavio Axon 40 Ultra Space Edition

Zeljka

Značajno bolji senzor kamere stiže na iPhone 15

Zeljka

Ostavite komentar