Trejler za Džokera je uvrnut, inspirativan i duboko potresan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Trejler za Džokera je uvrnut, inspirativan i duboko potresan

Film Džoker Toda Filipsa o neuspješnom komičaru koji se pretvara u psihopatu i ubicu izlazi ove jeseni, a upravo je predstavljen trejler i izgleda toliko dobro da već vidimo koji filmovi će biti u okršaju godine za najbolji.

Scenario za ovo ostvarenje napisali su Skot Silver i Tod Filips, a u glavnoj ulozi je dokazano maestralni Žoakin Finiks. Dobitnik Zlatnog globusa, kao i mnogih drugih nagrada, dokazao se u filmovima kao što su Gladijator, Hod po ivici, Ona, kao i mnogim drugim i time zaslužio ovu zahtjevnu ulogu koja mu je povjerena.

Trejler za film možete pogledati ovdje:

Ono što za sada znamo o filmu je da Finiks, prema Filipsovoj i Skoresezeovoj ideji, u filmu koji objašnjava porijeklo Džokera iz sage o Betmenu, glumiti propalog komičara, da je u pitanju najmračnija vizija Džokera do sada i da se film, kako studio opisuje, posvjećuje tome da “uđe u svijet čovjeka kog društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu”.

Robert De Niro u filmu tumači ulogu televizijskog voditelja koji je imao najvažniji uticaj na sve ono što Džoker kasnije postaje.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Detalji: Doktor otkrio sve o posljednjim trenucima i oživljavanju Diane

Vanja A

Elizabet Harli pozirala u toplesu

Vanja A

Litvanci došli u Srbiju pa kupili dva Juga da krstare Balkanom

Vanja A

Ostavite komentar