11. Decembra 2022.

Trebinjka Mis Republike Srpske

Big Portal

Joksimovićeva je učenica trećeg razreda Gimnazije u Trebinju i od djetinjstva se bavi modelingom, a nakon osvajanja titule rekla je novinarima da će to vjerovatno biti njen životni izbor i poziv, uz nastavak školovanja.

U izboru je učestvovalo 30 djevojaka koje su tokom dva dana boravka u Bijeljini posjetile i promovisale turističke potencijale Semberije.

Ovogodišnji izbor za Mis Republike Srpske održan je pod sloganom “Naše je bolje, kupujmo domaće, putujmo domaće” s ciljem promocije kvalitetnih domaćih proizvoda i lokalnog putovanja.

Izbor je održan pod pokroviteljstvom grada Bijeljina i Turističke organizacije Bijeljina.

je u javnost isplivalo malo podataka sa same ceremonije koja se održala u prisustvu nekoliko ljudi, ubrzo se saznalo da sklapanju građanskog braka nisu prisustvovali ni Darkova majka Branka, ali ni njegov rođeni brat Dragan.

Branka Lazić nije krila koliko je razočarana zbog ovog poteza svog sina, dok je javnost s nestrpljenjem iščekivala i reakciju Lazićeve bišve devojke, pjevačice Barbare Bobak, sa kojom je on bio u velikoj ljubavi prije Katarine.

Barbara se oglasila samo jednim kratkim komentarom, a ono šta je rekla je svima stavilo do znanja šta zapravo misli o bivšem dečku.

“Nemam komentar”, rekla je ona, a prenose mediji.

(GrandTV)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare