13. Marta 2020.

Trči, Tome, trči: Zbog ovoga je Henks najveća faca u Holivudu

Big Portal

Ne možemo još uvek da zaboravimo trenutak kada je početkom ove godine ovaj glumac napravio selfi na tuđem telefonu. Vlasnica telefona pronašla je fotografiju sledećeg dana među sačuvanim slikama i podelila je na društvenoj mreži Tviter. Ali ovo nije jedini trenutak u kom nas je Tom Henks oduševio.

Naime, glumac, koji je objavio da su on i supruga Rita Vilson zaraženi koronavirusom, jednog dana primetio grupu devojčica izviđačica koje prodaju keks, i ne samo da je kupio četiri kutije od njih, već je dao i malu donaciju za njihovu grupu. Zadržao se malo i fotografisao se sa svima koji su kupili keks od ovih izviđačica. Pretpostavljamo da su imale odličan pazar tog dana.

https://twitter.com/whittlz/status/1214028449167351810

Verovatno niste znali da je Henks poznat po svojim duhovitim “izgubljeno-nađeno” objavama na svom nalogu na Tviteru. Tako stalno postavlja fotografije sa izgubljenim rukavicama, kapama, čarapama, a sve to upotpuni duhovitim opisom.

https://twitter.com/tomhanks/status/1097552146654875648

Međutim takođe mu nije strano i da pronađe tuđe lične dokumete. Pre nekoliko godina je pronašao dokument studentkinje Loren, i nakon nekoliko sati joj je isti dokument vraćen sa posebnom porukom. Obožavatelji na Tviteru rekli su da će rado da izgube svoje stvari samo da bi ih Tom Henks pronašao.

https://twitter.com/tomhanks/status/651427268712112128

Dan venčanja je verovatno jedan od najbitnijih trenutaka u životu, prelepo slavlje kojim se obeležava ljubav između dve osobe – i Toma Henksa. Glumac je hodajući Central parkom naleteo na tek venčani par, koji je izabrao da u parku fotografiše trenutke nakon ceremonije, i odlučio da im čestita. Tek venčani par je bio u šoku te su pozvali glumca da se sa njima fotografiše, a on je to rado prihvatio.

https://twitter.com/nycgo/status/780513123195379712

Henks je nedavno pokazao i da je veliki ljubitelj kucaćih mašina sa neverovatnom kolekcijom. Kako je otkrio svetu svoju opsesiju, porasla je prodaja ovih staromodnih mašina. Jednom prilikom mu je čak neko poslao mašinu sa molbom da se glumac pojavi u jednoj radio emisiji. Henks je velikodušnom čoveku napisao pismo, i to iskucano baš na tom poklonu.

Čak je i razvio posebnu aplikaciju koja pruža staru estetiku i prepoznatljiv zvuk dok kucate poruku u digitalnom dobu.

A kako život ima nastran smisao za humor pokazuje i činjenica da je mašina bez koje Henks ne ide nigde modela LC Smit Korona.

https://twitter.com/WriteScottsdale/status/1010550735174430720

Vest da su Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, pozitivni na korona virus odjeknula je u svim svetskim medijima. Fanovi i kolege iz čitavog sveta počeli su da mu šalju poruke podrške, a takođe se javio i sin glumačkog para, Čet Henks, koji je podelio sa javnosti da, iako su njegovi roditelji pozitivni na virus, osećaju se dobro, ne paniče i pridržavaju se smernica lekara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare