Trči po 20 kilometara: Uska haljina otkrila tanašnu figuru slavne glumice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Trči po 20 kilometara: Uska haljina otkrila tanašnu figuru slavne glumice

GLUMICA Renee Zellweger (50) posljednjih sedmica promoviše svoj hvaljeni film “Judy”, koji govori o Judy Garland. Film je svoju evropsku premijeru doživio u Londonu, a Renee je za nju izabrala usku ružičastu haljinu dizajnerke Emilije Wickstead, koja je isticala njenu tanašnu figuru.

Silom vremenskih prilika uz haljinu je morala kombinovati šareni kišobran jer je, nimalo iznenađujuće, u Londonu padala kiša.

"Judy" European Premiere - Red Carpet Arrivals : News Photo

Renee u filmu rekreira posljednju godinu Judyna života, koju su obilježili bolest, novčani problemi i zavisnost o tabletama. Stoga su njena izvođenja u Londonu bila popraćena nimalo pohvalnim kritikama, što ju je dodatno guralo u depresiju.

Iako je najpoznatija po ulozi punašne Bridget Jones, Renee medijske stranice češće puni zbog svoje izrazito vitke linije. Njeni prijatelji medijima su ispričali da svakodnevno vježba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara.

"Judy" European Premiere - Red Carpet Arrivals : News Photo

Prije pet godina uveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmijenjenih crta lica.

Index

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar