"TRAŽIO SAM JOJ DA ME POLJUBI STVARNO" Bjelogrlić otkrio decenijama čuvanu tajnu o intimnoj sceni sa Brenom (VIDEO) - BIGportal.ba
Ex Yu

“TRAŽIO SAM JOJ DA ME POLJUBI STVARNO” Bjelogrlić otkrio decenijama čuvanu tajnu o intimnoj sceni sa Brenom (VIDEO)

Lepa Brena je prije više od tri decenije zaigrala u filmu “Hajde da se volimo”, a u jednoj od scena imala je prisnu scenu sa Draganom Bjelogrlićem koji je sada otkrio da nisu htjeli ni da simuliraju, ni da foliraju.

Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sjećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: “Stop, stop, Breno lakše malo”. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava – rekao je Dragan Bjelogrlić gostujući u dokumentarcu o slavnoj pjevačici prikazanom na TV Prva.

FOTO: NIKOLA ANĐIĆ/TANJUG
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ/TANJUG

Dragan Bjelogrlić

O odnosu s Brenom progovorio je i njen suprug Slobodan Živojinović, koji je opisao period kada još nisu bili u vezi.

– Sjećam se, dok sam još bio na početku karijere, događalo mi se da sanjam da sam s Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan tada čuveni klub i naš zajednički prijatelj pokušavao je da nas spoji. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea osim Bate Živojinovića, koji je bio naš kućni prijatelj – ispričao je, prenosi Stil.

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar