"TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA" Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao - BIGportal.ba
Ex Yu

“TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA” Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao

Iako joj je učešće u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda” utrlo put do estrade, Katarina Živković je u posljednjem intervjuu otkrila sa koliko se poteškoća suočila u tom periodu života.

Razredna nije htjela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedjelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htjela da završim školu, ali i da budem u “Zvezdama Granda” – počela je priču pjevačica za Informer.

Viber

Razredna nije htjela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedjelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htjela da završim školu, ali i da budem u “Zvezdama Granda” – počela je priču pjevačica za Informer.https://www.instagram.com/p/CIYnxygHNHw/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=500&rd=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com&rp=%2Ftrazila-sam-sponzorstva-nismo-imali-para-katarina-zivkovic-otkrila-detalj-iz-proslosti-koji-niko-nije-znao%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A787.9999999986467%7D

– Pošto sam bila kampanjac, uspjevala sam da za jednu noć naučim gradivo i dobijem trojku, četvorku. Imala sam podršku drugih profesora i drugara iz odjeljenja. Nismo imali para za sva moja putovanja u Beograd i nazad u Leskovac, koja su bila česta. I garderoba je bila problem. Majka i ja smo tražile haljine po čitavom gradu, sponzorstva… Imala sam tremu koja parališe na nastupima. Oduzme mi se cijelo telo, ne mogu da govorim, o pjevanju da ne pričam. Zbog toga sam dala 5% onoga što mogu. Na pitanja iz opšte kulture, koja su bila dio takmičenja, nisam davala tačne odgovore. Nisam znala kako se zovem i prezivam, a ne odgovore na ta pitanja, pa sam se baš izblamirala. Sve je to bilo stresno i traumatično. Kada sam ispala, mislila sam da mi se srušio cijeli svijet, da za mene nema više života – dodala je Katarina.

– Samopouzdanje mi se srozalo. Sutradan sam došla u školu, a moje društvo je plakalo što nisam prošla u finale. Iako sam bila utučena, društvo me je nagovorilo da odemo na kafu u kafić. Kada sam ušla, počela je da svira muzika, a cijeli razred me je dočekao sa srcima i natpisima: “Kaća, volimo te!”. Tada sam prvi put zaplakala… – zaključila je pjevačica.

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar