"TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA" Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao - BIGportal.ba
Ex Yu

“TRAŽILA SAM SPONZORSTVA, NISMO IMALI PARA” Katarina Živković otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao

Iako joj je učešće u muzičkom talent šou-programu “Zvezde Granda” utrlo put do estrade, Katarina Živković je u posljednjem intervjuu otkrila sa koliko se poteškoća suočila u tom periodu života.

Razredna nije htjela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedjelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htjela da završim školu, ali i da budem u “Zvezdama Granda” – počela je priču pjevačica za Informer.

Viber

Razredna nije htjela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedjelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htjela da završim školu, ali i da budem u “Zvezdama Granda” – počela je priču pjevačica za Informer.https://www.instagram.com/p/CIYnxygHNHw/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=500&rd=https%3A%2F%2Fsrpskainfo.com&rp=%2Ftrazila-sam-sponzorstva-nismo-imali-para-katarina-zivkovic-otkrila-detalj-iz-proslosti-koji-niko-nije-znao%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A787.9999999986467%7D

– Pošto sam bila kampanjac, uspjevala sam da za jednu noć naučim gradivo i dobijem trojku, četvorku. Imala sam podršku drugih profesora i drugara iz odjeljenja. Nismo imali para za sva moja putovanja u Beograd i nazad u Leskovac, koja su bila česta. I garderoba je bila problem. Majka i ja smo tražile haljine po čitavom gradu, sponzorstva… Imala sam tremu koja parališe na nastupima. Oduzme mi se cijelo telo, ne mogu da govorim, o pjevanju da ne pričam. Zbog toga sam dala 5% onoga što mogu. Na pitanja iz opšte kulture, koja su bila dio takmičenja, nisam davala tačne odgovore. Nisam znala kako se zovem i prezivam, a ne odgovore na ta pitanja, pa sam se baš izblamirala. Sve je to bilo stresno i traumatično. Kada sam ispala, mislila sam da mi se srušio cijeli svijet, da za mene nema više života – dodala je Katarina.

– Samopouzdanje mi se srozalo. Sutradan sam došla u školu, a moje društvo je plakalo što nisam prošla u finale. Iako sam bila utučena, društvo me je nagovorilo da odemo na kafu u kafić. Kada sam ušla, počela je da svira muzika, a cijeli razred me je dočekao sa srcima i natpisima: “Kaća, volimo te!”. Tada sam prvi put zaplakala… – zaključila je pjevačica.

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar