Tražila da reaguju na svaki njen pogled: Megan Markl bila neprijatna prema osoblju Kejt Midlton - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tražila da reaguju na svaki njen pogled: Megan Markl bila neprijatna prema osoblju Kejt Midlton

U nedavno objavljenoj knjizi “Palata u Kensingtonu: Intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl”, autora Toma Kvina, opisan je intervju sa neimenovanim članom kraljevske posluge koji je prepričao kako se supruga princa Harija, Megan Markl, izvikala na poslugu Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, prenosi časopis Mari Kler.

U knjizi se detaljno opisuje period tokom kojeg se mlada Megan Markl, pre kraljevskog venčanja, adaptirala na dvorski život i učila o protokolima ponašanja i ophođenja u engleskoj kraljevskoj porodici.

U palati u kojoj su živeli princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, Megan Markl je, prema priči neimenovanog člana kraljevske posluge, bila ljubomorna na poziciju princa Vilijama i Kejt Midlton.

“Želela je da bude voljena kao princeza Dajana, ali je grubo zahtevala da posluga reaguje na svaki njen pogled. Bilo joj je teško da pronađe meru i ponaša se uravnoteženo kao Kejt Midlton. Preterivala je u isticanju svoje kraljevske pozicije jer se očigledno osećala ugroženo. Mnogi članovi kraljevske porodice joj i danas zameraju na prvom braku i nemaju simpatije za nju, a ona je toga svesna, pa se to odražavalo na njeno ponašanje”, ispričao je Kvinov anonimni izvor u palati u Kensigtonu.

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar