Trampova "rafalna paljba" na Tviteru: Krili su vakcinu da ne bih pobijedio - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Trampova “rafalna paljba” na Tviteru: Krili su vakcinu da ne bih pobijedio

Predsednik SAD Donald Tramp ponovo se oglasio, ovaj put optužbama da je vest o efikasnoj vakcini protiv korone skrivana kako on ne bi pobedio na izborima.

Naime, kako je u novoj seriji tvitova objavio, kompanija Fajzer i druge su samo čekale da se izbori završe kako bi objavile pronalazak efikasne vakcine protiv koronavirusa.

“Nisu imali hrabrosti da to urade ranije”, naveo je Tramp i dodao i da je američka agencija za lekove trebalo to ranije da objavi “ne iz političkih razloga, već kako bi životi mogli da budu spašeni”.

Dodao je i da pomenuta agencija i Demokratska stranka nisu želele da “zabeleži pobedu otkrićem vakcine, već su čekali pet dana da to objave”.

Tramp se dotakao, očekivano, (budućeg predsednika) Bajdena.

“Da je Bajden bio predsednik ne biste imali vakciju još četiri godine niti bi je FDA odobrila tako brzo. Birokratija bi uništila milione života”, naveo je.

Tramp, naravno, tu nije stao. Napao je i medije zbog, kako je rekao, “progoza izbornih rezultata koje su bile toliko loše da zapravo predstavljaju mešanje u izbore i trebalo ih je prozvati zbog toga”.

“I biće tu ponovo za četiri godine da sve ponove”, dodao je.

Usput, podelio je i nekoliko video priloga svoje nove omiljene TV mreže – Newsmax, kao i nekoliko linkova koji govore o “izbornoj krađi”.

Danas objavljeno

Jedna osoba poginula u urušavanju bine na festivalu

M.

Rusija uputila poruku SAD-u: Naši odnosi se približavaju tački bez povratka, upozoreni ste

M.

BMW-om u rikverc pokušao pobjeći policiji, pronađeno oružje

M.

Ostavite komentar