14. Marta 2019.

Trampova ćerka došla u Beograd da se uda?

Big Portal

Tifani Tramp, najmlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, došla je u Beograd kako bi se tajno vjenčala s dečkom Majklom Bulosom, ekskluzivno saznaje Kurir.
Njih dvoje su se za našu zemlju odlučili jer su na proputovanju po jugoistočnoj Evropi, a i željeli su da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Vragolasta
– Tifani je oduvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tokom putovanja, i to u zemlji gdje ih niko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Željela je da se Majklu zavjetuje na vječnu ljubav, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi – priča naš sagovornik.

On kaže da još uvijek nije sigurno da će sada obaviti čin vjenčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da je u Beogradu.

FOTO: AP/JACQUELYN MARTIN

– Trampova ćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopšti. Svjesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Takođe, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gdje im žive porodice i prijatelji – završava naš sagovornik.

 

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Jako obezbjeđenje
I tokom jučerašnjeg dana Trampova ćerka je bila i više nego aktivna po prestonici. Ona i njen dečko, kao i njegov brat Fares uživali su na Zemunskom keju. Tifani se nijednog trenutka nije ponašala poput zvijezde, već je opušteno razgledala znamenitosti grada, a uživala je i u šopingu. U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbjeđenje, kao i policija u civilu.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Tifani Tramp je najmlađa ćerka aktuelnog predsjednika SAD, koju je Donald dobio u braku s bivšom ženom Marlom Mejpls.

 

FOTO: SONJA SPASIĆ

Pravila
MOGU DA SE VJENČAJU U KATOLIČKOJ CRKVI
Sveštenik iz Beograda kaže da Trampova ćerka može da se vjenča u katoličkoj crkvi.

– Brak stranih državljana u našoj crkvi jeste moguć samo ukoliko su njih dvoje pravoslavne vjere ili je jedno od njih pravoslavne vjere. Ukoliko je jedno katolik, u tom slučaju se piše molba Njegovoj svetosti patrijarhu i čeka se odobrenje. U slučaju Tifani i njenog partnera čini mi se da postoji mogućnost da se vjenčaju u katoličkoj crkvi u našoj zemlji, ako to zaista žele da obave u Beogradu – rekao je sveštenik.

 

(Kurir.rs/Ljiljana Stanišić /Foto: Sonja Spasić, Vladimir Šporčić, Printscreen)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare