14. Novembra 2022.

Tramp tajno udao ćerku Tifani, oduševljen je zetom milijarderom

Big Portal

Tifani Tramp i njen dugogodišnji partner su u subotu odlučili da ozvaniče vezu nakon četiri godine zabavljanja. Ceremonija venčanja je održana na porodičnom imanju na Floridi.

Bulos je naslednik nigerijskog konglomerata “Boulos Enterprises” teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanonu, odrastao je u Nigeriji, a u SAD se preselio nakon što je upoznao Tifani.

Majkl je pohađao školu u Lagosu u Nigeriji, a zatim na Univerzitetu u Londonu, gde je studirao poslovni menadžment i finansije. Diplomirao je 2018.

https://www.instagram.com/p/Cko1nacOfr5/

Dve godine pre magistarske diplome, Majkl je postavljen za zamenika direktora konglomerata SOCA Nigeria, aktivnog u proizvodnji nameštaja i dizajnu enterijera, montaži i distribuciji automobila, proizvodnji električne energije, maloprodaji i trgovini, prenosi HollivoodLife. Majkl je tada imao samo 19 godina.

U 2019, Boulos je postao direktor Fadoul grupe, kao i menadžer za razvoj poslovanja u “Roialton Investment” u Londonu. Nakon što je izašao sa Tifani, Majkl je zbog posla živeo između SAD i Londona.

Tifani i četiri godine mlađi Majkl Bulos verili su se u januaru ove godine u bašti Bele kuće. “Bila je čast proslaviti mnoge prekretnice, istorijske prilike i stvoriti uspomene sa porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije od moje veridbe sa mojim neverovatnim verenikom Majklom”, napisala je tada Tifani, dodajući da je par uzbuđen zbog njihovog sledeće poglavlje.

https://www.instagram.com/p/CI-YmnUn_1b/?utm_source=ig_embed&ig_rid=efe218d6-5af2-4ce3-bea9-f5eee91e2955

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare