5. Oktobra 2020.

Tramp je ljut

Big Portal

Kako saznaje CNN iz dva upućena izvora, Mark Medouz je označen kao “povreljivi anonimni izvor u Beloj kući”, koji je u neformalnom razgovoru sa novinarima izrekao ocene o zdravstvenom stanju američkog predsednika Donalda Trampa koje se razlikuju od onih zvaničnih koje su nešto ranije mediji dobili od vojnog doktora Šona Konlija.

Medouz je u subotu, naime, grupi izveštača neformalno rekao da su u poslednja 24 sata zdravstveno stanje predsednika Trampa i njegove vitalne funkcije razlog za brigu, kao i da će narednih 48 sati biti od kritičnog značaja za njegov oporavak.

“Predsednik još nije na putu potpunog oporavka”, rekao je između ostalog Medouz u razgovoru sa novinarima koji su kasnije preneli Asošijeted Pres i Njujork Tajms.

CNN saznaje od jednog bliskog Trampovog saradnika da je nakon što je čuo za Medouzov razgovor sa novinarima predsednik Tramp bio veoma ljut.

Nakon toga je osoblje Bele kuće nastavilo da govori o zdravstvenom stanju predsednika biranim rečima i u veoma umerenom tonu, s ciljem da se izbegnu dalje kontroverze o tom pitanju.

Prema saznanjima CNN, Tramp je nezadovoljan Medouzom kao šefom osoblja Bele kuće jer smatra da je narušio kredibilitet zvanične komunikacije o predsednikovom zdravstvenom stanju nakon njegovog transfera u vojnu bolnicu Volter Rid nadomak Vašingtona.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare