7. Augusta 2021.

Tramp će se kandidovati na izborima 2024.

Big Portal

Spajser je nedavno u intervjuu za ”Vašington egzaminer” konstatovao da je Trampov apetit za predsedničke izbore pojačan u poslednjih nekoliko meseci, nakon što je video kako se predsednik Džozef Bajden bavio političkim pitanjima, npr. imigracijom, prenosi ”Gardijan”.

Kao prvi Trampov sekretar za štampu u Beloj kući, Spajser se suočio sa optužbama da tokom javnih obraćanja ne govori istinu i da nije verodostojan, a on se kasnije pravdao objašnjavajući da nije “svesno lagao” američku javnost, navodi londonski dnevnik.

Ova najnovija Spajserova tvrdnja usledila je u jeku spekulacija o Trampovim političkim planovima nakon pretrpljenog poraza od Bajdena na izborima 2020. godine.

Osim Spajsera, i Mark Medouz, bivši šef kabineta predsednika Trampa, nedavno je, kako prenosi ”Gardijan”, dao intervju Njuzmaksu tokom kojeg je takođe govorio o političkim planovima i namerama bivšeg predsednika.

“Nisam ovlašćen da govorim u ime predsednika Trampa, ali mogu vam reći sledeće: večeras se ne bismo ni sastali da ne postoje planovi da ponovo krenemo napred na pravi način, sa predsednikom Trampom u na čelu”, rekao je Mark Medouz.

Izvor: Tanjug

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare