Traktor i ove godine za najsretnijeg kupca Nestro regresiranog goriva - BIGportal.ba
PR Oglasi

Traktor i ove godine za najsretnijeg kupca Nestro regresiranog goriva

„NESTRO PETROL“ i ove godine, uprkos novonastaloj situaciji izazvanoj širenjem korona virusa, nastavlja sa tradicionalnom podrškom poljoprivrednicima tokom proljetne i jesenje sjetve.

Iz ove kompanije kontinuirano ističu koliko cijene rad poljoprivrednih proizvođača od kojih zavisi ponuda domaćih proizvoda, a to potvrđuju djelima.

Naime, i ove godine registrovani poljoprivredni proizvođači na Nestro benzinskim stanicama ostvaruju uštedu prilikom kupovine regresiranog dizel goriva, jer Nestro je još na početku sezone poljoprivrednih radova odobrio dodatni popust u iznosu od 0.10 feninga. Tako da je cjena litre regresiranog goriva, uz subvenciju Vlade Republike Srpske, na Nestro benzinskim stanicama za 70 feninga niža u odnosu na maloprodajnu.

Za sve kupce regresiranog goriva, registrovane poljoprivredne proizvođače, i ove godine „NESTRO PETROL“ organizovao je nagradnu igru već dobro poznatog naziva „Bolji prinos uz NESTRO dizel 2020.“ koja traje od 05.06. do 14.08.2020. godine.

Treću godinu u nizu glavna nagrada je traktor, a nagradni fond se sastoji i od Nestro kartica za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM, 500 KM i 20 kartica od po 100 KM. Da bi kupci učestvovali u nagradnoj igri dovoljno je da kupe regresirano gorivo u iznosu od 50 KM, te dobijeni nagradni kupon za učešće u izvlačenju dobitnika glavnih nagrada ispravno popuni i  ubaci u kutiju za nagradnu igru na bilo kojoj Nestro benzinskoj stanici.

Uz akcije koje nudi NESRO poljoprivrednici uz manje ulaganja mogu ostvariti veću dobit. Partner je uvijek tu da ti pruži podršku! NESTRO nudi i više od toga!

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar