Tragična sudbina mlade novinarke: Zašto se ubila bivša devojka princa Harija? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tragična sudbina mlade novinarke: Zašto se ubila bivša devojka princa Harija?

Britanska voditeljka Karolina Flak izvršila je samoubistvo u 40. godini u februaru 2020. godine u svom stanu u Londonu.

Nekadašnja voditeljka britanskog rijaliti šou programa “Love Island”, bila je poznata i kao bivša devojka princa Harija, a patila je od depresije i lečila se antidepresivima.

Početkom decembra 2019. godine bila je i u središtu skandala kada je fizički nasrnula na svog tadašnjeg dečka tenisera Luisa Bartona u njenom domu. Tada je imala agresivno- ljubomorni napad, jer je u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke od 60-godišnje žene kojoj je on davao “instrukcije”.

Navodno ga je udarila lampom, a sebi posekla ruku. Policija ju je tada privela, dok je teniser sa težim povredama završio u bolnici.

Dokumentarni film o pokojnoj Karolini snimio je “Channel 4” i u njemu će o njoj, između ostalih, govoriti i njena sestra bliznakinja, Džodi Flek.

Džodi je otkrila da se Karolina od tinejdžerskih dana teško nosila sa ljubavnim problemima. Zaljubljive je prirode, ali nije mogla da se bori sa svađama.

“On je bio malo stariji i to je bilo dramatično, tajno i jako uzbudljivo. Ali kada nije više funkcionisalo, bila je slomljena. Pobegla je od kuće i nismo znali gde je. Jako, jako teško se borila sa emocijama. Bila je u teškoj depresiji. Posle svakog raskida bi se slomila. Uzimala je puno tableta, puno pila i završila u bolnici”, navela je Džodi.

Karolina je prolazila kroz težak period nakon problema sa bivšim dečkom sa kojim se sudila, zbog čega je i njena karijera trpela, ali javnost nije očekivala da će svi ti problemi rezultirati samoubistvom.

“Sve je počelo nakon njenog prvog predoziranja. Doktor je rekao da misli da je to samo jedan, odvojen događaj, ali nakon toga uvek postoji mogućnost da će se ponoviti. Imali smo strah da će to biti okidač za tako nešto”, ispričala je majka pokojne voditeljke.

Danas objavljeno

„Španski Stounhendž“ izronio iz jezera poslije suše

Vanja A

Surf po Veneciji – „prepotentni idioti“ rugaju se gradu

Vanja A

Izdanja Hale Beri u kojima izgleda kao “milion dolara”

Vanja A

Ostavite komentar