Tragedija o kojoj niko ne priča, pjevačica nosi traume zbog ove smrti - BIGportal.ba
Ex Yu

Tragedija o kojoj niko ne priča, pjevačica nosi traume zbog ove smrti

– To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš…

– To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj… Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš… Život ide dalje – ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pevačica je za Pink.rs priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj.

– Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnela – kaže Mina, koja ističe da je srećna što je sa braćom i sestrama u sjajnim odnosima. Takođe, nije krila koliko joj je teško pala očeva smrt 2016. godine.

– Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo.

Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina.

Izvor: Svet

Danas objavljeno

Maja Šuput sinčića je povela na još jedno putovanje, a fotografijom je raspametila obožavatelje

Vanja A

Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je energična pjevačica izgledala prije 17 godina

Vanja A

Kalezić je izvadio dijelove oba plućna krila, pa je otkrio svoju najveću želju!

Vanja A

Ostavite komentar